The Monte - En serie skinnväskor & Plånböcker

The Monte Väskor & Plånböcker

 

 The Monte Produktbild

Vi har tagit upp både The Monte och skinnväskor i andra inlägg innan, men det tåls att ta upp flera gånger om det är så :)

The monte är för många ett välkänt varumärke när det kommer till väskor. Det finns produkter som axelremsväska, portfölj, ryggsäck, plånbok, korthållare m.m. Ja listan kan göras lång, och det finns otroligt mycket att ta med. Men för någon som inte riktigt känner till The Monte så kan vi börja med att berätta att det är ett starkt varumärke som sträcker sig ca 20 år tillbaka i tiden. Produkterna är av mycket fin kvalitet och av noga utvalda skinnprodukter. Oftast i buffelskinn eller kalvskinn. Det kommer en ny kollektion om året, men det finns många "bas modeller" som alltid är återkommande. The Monte är även känt för att vara mycket prisvärt. Jämför man andra skinnväskor av samma kvalitet så är The Monte väskor mycket billigare och man får mycket mer för pengarna! Vare sig du är en återkommande kund eller är helt ny på The Monte, kika in hos www.swesac.se och kolla utbudet av väskorna. SweSac Väskor har ett brett sortiment av The Monte väskor till marknadens bästa priser. Lycka till med ditt nästa val av The Monte väska!

 

Marinblå The Monte axelremsväskaRöd shopper the monte  Brun weekendbag the monte
Brun skinnportfölj the monteBrun skinnplånbok the monte brunt kortfodral the monte
Ovanför är det bara ett litet urval från SweSac Väskors sortiment från The Monte.  På https://www.swesac.se/varumarken/the-monte/ kommer ni direkt till SweSac Väskors artikelgrupp med The Monte väskor. 
31 mar 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)