Blogg

Företagsprofilering Väskor

13 dec 2018

Ska du profilera ditt företag eller förening? Gör det hos SweSac Väskor!

 

Att profilera sitt företag genom att profilera väskor är ett billigt och smidigt sätt för att nå ut till nya kunder med stil och finess. Att ge bort gåvor till sina anställda eller till kunder är oftast mycket uppskattat. Sätter man dit företagets logga eller företagsnamnet på produkten så har man automatiskt fått "gratis" reklam. Det finns många produkter man kan profilera. Men väskor, resväskor och datorväskor är en kategori som är top of the line att trycka sin företagslogga på. Väskor är accessoarer som man oftast bär med sig och som syns överallt. SweSac Väskor har ett samarbete med leverantörer som snabbt, billigt och enkelt kan sätta ihop ett förslag till din företagsprofilering.

Kika in på hemsidan för att sedan få förslag och prisidé.

 

https://www.swesac.se/profilering

 

 

The Monte - En serie skinnväskor & Plånböcker

31 mar 2018

The Monte Väskor & Plånböcker

 

 The Monte Produktbild

Vi har tagit upp både The Monte och skinnväskor i andra inlägg innan, men det tåls att ta upp flera gånger om det är så :)

The monte är för många ett välkänt varumärke när det kommer till väskor. Det finns produkter som axelremsväska, portfölj, ryggsäck, plånbok, korthållare m.m. Ja listan kan göras lång, och det finns otroligt mycket att ta med. Men för någon som inte riktigt känner till The Monte så kan vi börja med att berätta att det är ett starkt varumärke som sträcker sig ca 20 år tillbaka i tiden. Produkterna är av mycket fin kvalitet och av noga utvalda skinnprodukter. Oftast i buffelskinn eller kalvskinn. Det kommer en ny kollektion om året, men det finns många "bas modeller" som alltid är återkommande. The Monte är även känt för att vara mycket prisvärt. Jämför man andra skinnväskor av samma kvalitet så är The Monte väskor mycket billigare och man får mycket mer för pengarna! Vare sig du är en återkommande kund eller är helt ny på The Monte, kika in hos www.swesac.se och kolla utbudet av väskorna. SweSac Väskor har ett brett sortiment av The Monte väskor till marknadens bästa priser. Lycka till med ditt nästa val av The Monte väska!

 

Marinblå The Monte axelremsväskaRöd shopper the monte  Brun weekendbag the monte
Brun skinnportfölj the monteBrun skinnplånbok the monte brunt kortfodral the monte
Ovanför är det bara ett litet urval från SweSac Väskors sortiment från The Monte.  På https://www.swesac.se/varumarken/the-monte/ kommer ni direkt till SweSac Väskors artikelgrupp med The Monte väskor. 

Manhattan Portage Väskor

27 feb 2018

Manhattan Portage Väskor. Modeväskor sedan 1983

 

 

Manhattan Portage har funnits på marknaden och tillverkat väskor i över 30 år. Varumärket Manhattan Portage talar för god kvalitet, mode och riktigt bra väskor! Designen sker i New York City och väskorna säljs över hela världen. Väskorna tillverkas i CORDURA Nylon som är ett material som står högst upp på listan kvalitetsmässigt. Väskorna har oftast ett vattenavvisande lager samt YKK dragkedjor vilket talar för god hållbarhet. Manhattan Portage sortiment består av allt från axelväskor, ryggsäckar, messengerbags, m.m. och SweSac Väskor säljer de mest eftertraktade artiklarna på marknaden. Gå in på sidan och hitta din nästa väska från Manhattan Portage. 

 

Säsongens vårkollektion 2018 Resväskor

25 feb 2018

Vårkollektion 2018 Resväskor

Att köpa en resväska som sticker ut färgmässigt är suveränt att göra när du ska ut och resa. Framför allt när du senare står vid bandet på flygplatsen och ska leta efter din resväska och alla ser lika dana ut. Det är då som en färgsprakande resväska är extra bra att ha då du ser den direkt och den inte försvinner i myllret av alla andra resväskor. Det är en av anledningarna till att ha en färgstark resväska! En annan är att man helt enkelt vill ha en resväska som är snygg och modern, som sticker ut lite mer än andra och som följer modet och säsongens färger. SweSac Väskor har tagit in en vårkollektion resväskor som består av tre läckra färger. Blå, rosa och grön. Snyggare resväskor än så är svårt att hitta. Dessutom säljs dom i paketpris om 3 st. till ett otroligt bra pris! Gå in på swesac.se eller klicka på bilden ovanför för att komma direkt till erbjudandet.

 

 

Storleksguide - resväska & kabinväska för olika flygbolag

18 feb 2018

Resväskor & Kabinväskor 

 

Något som man tar som en självklarhet när man ska ut och flyga är att man ska få med sitt handbagage och sin resväska utan problem. Oftast är det inga konstigheter, men då och då händer det att man får betala ett prispålägg eller att man t.o.m. får lämna kvar sitt bagage på flygplatsen p.g.a. att det är för stort eller för att det väger för mycket. Gemensamt för flygbolagen så får en incheckad resväska inte väga mer än 32 kilo, även om man betalar för extra övervikt. Vi har listat några av de mest kända flygbolagen och även länkat till deras hemsidor där man kan se max tillåten vikt för handbagage samt incheckad resväska. Det varierar en hel del mellan flygbolagen och även inom bolagen om man t.ex. åker economy eller business class. Detta är bara en liten guide för att man ska få ett hum om vikter och storlekar på bagage, men spara gärna denna guide då man lätt glömmer av måtten den dag det väl gäller.

 

 

SAS

Handbagage : 1x8 kg (SAS Business 2x8 kg) Max storlek : 55x40x23 cm

Incheckad väska : 32 kg 

 

Norwegian

Handbagage : 1x10 kg (Flex 15 kg) Max storlek : 55x40x23 cm

Incheckad väska : 1x20 (Flex 2x20) Max storlek : 250 x 79 x 112 cm (L x H x B)

 

Lufthansa

Handbagage : 1x8 kg (Business class 2x8kg) Max mått : 55x40x23 cm

Incheckad väska : 1x23 kg (Business class 2x32 kg) (First class 3x32 kg) Max mått : 158 cm (längd+bredd+djup)

 

KLM

Handbagage : 12 kg (Business Class 18 kg) Max mått : 55x35x25 cm

Incheckad väska : 23 kg (Business Class 32 kg) Max mått : 158 cm (längd+bredd+djup)

 

 

 

Vårda din skinnväska

17 feb 2018

Skinnväskor för alla behov

 

En skinnväska passar in i varje människas garderob. Skinnväskan är en tidlös accessoar och har oftast mer personlighet än vad andra väskor har. Skinnet ändras över tiden och om väskan får åldras på ett bra sätt så blir den många gånger finare ju mer tiden går. Beroende på vad man har för skinnväska och hur användningsområdet för den ser ut så bör man oftast smörja in och impregnera den någon gång per år. Det finns mängder med fettmedel och impregneringsmedel till skinnväskor på marknaden. En välsorterad väskbutik eller skobutik har oftast ett bra utbud, så rådfråga gärna vad du kan använda för medel till din skinnväska. Men ett ofärgat fettmedel är bra att ha hemma. Arbeta in fettet ordentligt och avsluta gärna med att spraya på impregnering. Har väskan utsatts för vatten och regn så torka av väskan ordentligt, fyll den med tidningspapper och låt torka i rumstemperatur. En skinnväska tåls att användas och ska användas, och är man bara lite försiktig med den så kommer den att hålla i många år framöver!

 

 

 

Res lätt med lätta resväskor

15 feb 2018

Lätta resväskor

 

Ska du iväg på charterresa, weekendresa eller kanske flyga till kompisen så är oftast en så lätt resväska som möjligt det bästa alternativet om man vill kunna packa lite extra utan att komma över gränsen för maxvikt. Ska man ha en så lätt resväska som möjligt så är det oftast dom mjuka resväskorna som blir dom lättaste. Fördelen med en mjuk resväska är just att dom oftast är lättare och att dom även kan expandera något. Nackdelen är att innehållet i väskan skyddas sämre än en hård, bl.a. vid hanteringen vid flygplatsen. En mjuk kabinväska har oftast en eller flera fickor på utsidan vilket underlättar vid bl.a. incheckning då man lättare kan komma åt sitt boardingkort, pass m.m. Det finns en hel uppsjö av modeller och storlekar på resväskor och kabinväskor på marknaden och det kan vara svårt att veta vad man ska köpa för något när man ska köpa nytt. Maxvikten på bagage och handbagage varierar en del mellan flygbolagen så kolla upp informationen hos just det flygbolag som du ska åka med. Men maxvikt per kolli är alltid 32 kilo enligt de internationella regler som finns. Bilden länkar till marknadens bästa resväskor, så nu är det bara att välja och vraka om du ska köpa en mjuk resväska smile

 

The chesterfield brand - The only bag you need

11 feb 2018

The chesterfield brand skinnväskor

 

Ja, det kanske inte riktigt är precis så som rubriken antyder. Men visst är väskor från the chesterfield brand riktigt fina väskor. Många av modellerna är av unisex modell och väskorna är tillverkade av riktigt fin skinnkvalitet. Sortimentet från chesterfield brand består av allt från axelremsväskor, ryggsäckar till lyxiga portföljer och weekend bags. Samtidigt ligger dom riktigt bra till prismässigt. SweSac Väskor har ett brett sortiment och marknadens bästa priser på the chesterfield brand. Klicka på bilden för att komma vidare till webbshoppen.

 

Resväskor som tål att användas

10 feb 2018

Delsey resväskor & kabinväskor

 

I över 70 år har väskmärket Delsey funnits på marknaden. Delsey resväskor säljs på 5 kontinenter och i över 110 länder och är därmed bland de största på marknaden. Till varje resväska medföljer det en garanti som gäller i hela världens alla Delsey-butiker. Många funktioner som en resväska från Delsey kan ha är bl.a tvättbart innerfoder, tas-lås, Zip Securi Tech – DELSEY´s unika patenterade säkerhetsblixtlås som är över 40 gånger starkare än ett vanligt blixtlås m.m. Hos SweSac.se hittar du dom vanligaste och mest populära modellerna från Delsey. Klicka på länken nedan och hitta just din favorit som kommer hänga med dig i många år framöver. 

https://www.swesac.se/varumarken/delsey/

The Monte Portfölj

10 feb 2018

Ska man köpa en ny portfölj så bör man satsa på en skinn i fin kvalité. Visst finns det många modeller på marknaden i andra material såsom textil, polyester m.m. men en portfölj i skinn slår det mesta inom det området. Ett varumärke som heter The Monte tillverkar prisvärda väskor i mycket fin skinnkvalité. The monte har allt från små axelväskor till lyxiga weekendbags. Länken ovan länkar till ett stort utbud av The Monte. Vill du kolla närmare på en lyxig portfölj som jag kan rekomendera så klicka på bilden nedan för att komma till sidan. smile

 

/the-monte-57208_frontside_brown.jpg

Resväskor paket

9 feb 2018

 

 

Ska man köpa flera resväskor på samma gång så kanske man ska kolla på resväskor som säljs i paket. Vanligtvis säljs resväskorna i 3-set men 2 och 4-set förekommer också. I 3-set så får man oftast en liten, mellan och stor resväska. Storlekarna brukar variera, men oftast ingår det en kabinväska, en 60cm och en 70cm. SweSac väskor har flera varianter att välja på. https://www.swesac.se/resvaskor/resvaskor-paket/

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)